Kunstgalerij YESART gallery Sint-Idesbald
Kunstgalerij YESART gallery Sint-IdesbaldKunstgalerij YESART gallery Sint-IdesbaldKunstgalerij YESART gallery Sint-IdesbaldKunstgalerij YESART gallery Sint-Idesbald
Strandlaan 239c
8670 Sint-Idesbald

T 0475 69 02 74
E patrick@yesartgallery.com
http://www.yesartgallery.com
Openingsuren: 

vrijdag/maandag: 11 – 12h30 & 14h30 – 17h30
week-end: 11 – 12h30 & 14h30 – 18h30
Vakanties: alle dagen open, uitgezonderd dinsdag.

 

Yes Art Gallery

Yes -jonge kunstgalerij uit kunstenaarsoord Sint-Idesbald (deelgemeente Koksijde)- toont om de anderhalve maand drie hedendaagse kunstenaars. Veelal zijn dit twee schilders en een beeldend kunstenaar. Yes stelt verder regelmatig werk van fotografen tentoon en ook strips komen aan bod.

Soms wordt plaatsgemaakt voor design. Elke kunstenaar krijgt de ruimte om een tiental werken tentoon te stellen. Op de website vindt u een selectie van kunstenaars waarmee onze galerij regelmatig samenwerkt.
Yes is nog betrekkelijk jong, maar heeft de ambitie om uit te groeien tot een gerespecteerde galerij die synoniem staat voor betaalbare, kwalitatieve én originele kunst.

Sinds kort biedt Yes aan particulieren de mogelijkheid om kunstwerken te kopen waarbij de betaling gespreid wordt in de tijd. Zelfstandigen kunnen dan weer op een fiscaalvriendelijke manier kunst huren. Yes Art Gallery is vlot te bereiken en bevindt zich op wandelafstand van het Paul Delvauxmuseum.

Toon meer
Toon minder

In samenwerking met