Yes Art Gallery

YESART gallery is een jonge kunstgalerij gelegen in het kunstenaarsoord Sint-Idesbald. Om de anderhalve maand worden 3 hedendaagse kunstenaars tentoongesteld.

Kantoor Beernaert

Verzekeringskantoor Beernaert, passie voor verzekeringen sinds 1965, onafhankelijke verzekeringsmakelaar Koksijde

Tearoom De Barkentijn

Tea-room De Barkentijn op de zeedijk van Oostduinkerke biedt u verscheidene bieren, pannenkoeken, wafels, ijsjes en lekkere snacks.

Immo Europe Koksijde

Wij verkopen en verhuren vastgoed (woningen & appartementen),verhuren vakantiewoningen en hebben het grootste aanbod nieuwbouwprojecten in Koksijde en Sint-Idesbald.

Tegels Delaere

Tegels Delaere, uw tegelreferentie aan de Westkust: Vloer-, wand- of terrastegel nodig? In onze frisse showroom in Middelkerke en Koksijde, geniet u van 1600m² kijk- en kiesplezier.

Le Broutteux

Onze tearoom biedt u naast fijne patisserie, koffiekoeken en heerlijke snacks een wilde variëteit aan van verschillende soorten koffie, bieren en frisdranken.

Slagerij Dubois

Voor fijne vleeswaren en eerste kwaliteit rundvlees, evenals voor heerlijke kip aan 't spit, verse soep en diverse bereidingen moet U bij Slagerij Dubois in hartje Koksijde zijn.

Resto Real

Restaurant "Resto Real" te Koksijde, sinds 1980 bekend voor zijn vriendelijke & vlotte bediening en kwaliteit aan een betaalbare prijs.

Hotel Soll Cress Koksijde ***

Nood aan wat ontspanning, rust en gezelligheid? Even onthaasten, of op adem komen? Geniet van de rust en de groene omgeving @ Soll Cress … ! U ontspant in een familiale sfeer, op 100 meter van de zee, en 800 meter van het centrum van Koksijde en St. Idesbald.

Restaurant De Korre

Restaurant De Korre te Oostduinkerke biedt u een Belgische keuken met culinaire hoogstandjes gemaakt met streekgebonden producten.

Spar Weekend Koksijde

Spar Weekend, dat is uw buurtsupermarkt voor al uw dagelijkse boodschappen. Onze groenten- en fruitafdeling is tot ver buiten onze gemeente gekend voor zijn topkwaliteit en vele specialiteiten.

Hotel Lehouck

Ons hotel ligt op 50 meter van het mooie strand van koksijde en biedt 12 mooie en comfortabele kamers. Elk met televisie en badkamer voorzien van douche en toilet.

Hotel Carnac

In hartje koksijde-bad te midden van talrijke bezienswaardigheden zoals de ruïne van de middeleeuwse abdij vind u hotel Carnac.

Schoenen Albert Sports

Sinds jaren is Schoenen Albert Sports in Koksijde gespecialiseerd in schoenen voor losse steunzolen en moeilijke voeten. Dit zowel voor dames als voor heren.

In samenwerking met