Wellness en gastronomie Oostduinkerke Hotel Hof ter Duinen
Wellness en gastronomie Oostduinkerke Hotel Hof ter DuinenWellness en gastronomie Oostduinkerke Hotel Hof ter DuinenWellness en gastronomie Oostduinkerke Hotel Hof ter DuinenWellness en gastronomie Oostduinkerke Hotel Hof ter Duinen
Albert I laan 141
8670 Koksijde

T 058 51 32 41
E info@hofterduinen.be
http://www.hofterduinen.be

Hotel Hof Ter Duinen

Driesterrenhotel met Wellness en gastronomie

Wij hebben een traditie van tevreden gasten opgebouwd; de basis hiervan is een uitstekende verhouding prijs-kwaliteit die we u aanbieden (o.a. door de uitmuntende service, prachtige locatie en voortdurende investeringen en innovaties).

Bij ons geniet u van een onspannend en aangenaam verblijf in alle rust & comfort.

Met een jong en enthousiast team, zowel in de bediening als aan het fornuis, wordt u telkens weer verrast van onze betaalbare culinaire hoogstandjes.

Het restaurant "Eglantier" heeft dan ook een buitengewoon goede reputatie, het is gelegen aan de voet van het hotel en eveneens toegankelijk voor niet-hotel gasten.

Hotel*** "Hof ter Duinen" beschikt over 2 volledig vernieuwde Standaard kamers, 7 volledig vernieuwde Comfort kamers en 12 vernieuwde Superieure kamers. Gratis draadloos internetdekking is voorzien over het hele gebouw & terrassen.

Wilt u er even volledig tussenuit, geniet dan van onze nieuwe ontspanningsruimte "Aquarelle" voorzien van Jacuzzi, panoramische sauna met ergonomische ligbanken, Turks stoombad in parelmoer mozaïek, Infra Rood verwarmingselementen, zonnebank, relaxnis met RGB sterrenhemel, enz...

Met diverse gastronomische verblijven en tijdelijke themapakketten wordt uw verblijf bij ons een ontspannend "tussen-uitje".

Binnenkort komt u ook bij ons zààlig genieten!!!

Bezoek onze website www.hofterduinen.be

Familie DERHILLE 

Toon meer
Toon minder

In samenwerking met