Verzorgingen en relaxatiebehandelingen bij Esthetiek Mieke Oyaert te Sint-Idesbald
Verzorgingen en relaxatiebehandelingen bij Esthetiek Mieke Oyaert te Sint-IdesbaldVerzorgingen en relaxatiebehandelingen bij Esthetiek Mieke Oyaert te Sint-IdesbaldVerzorgingen en relaxatiebehandelingen bij Esthetiek Mieke Oyaert te Sint-IdesbaldVerzorgingen en relaxatiebehandelingen bij Esthetiek Mieke Oyaert te Sint-Idesbald
Willem Elschotlaan 26
8670 Sint-Idesbald

T 058518600
E esthetiek@miekeoyaert.be
http://www.miekeoyaert.be

Esthetiek Mieke Oyaert

Laat u verwennen bij Esthetiek Mieke Oyaert in Sint-Idesbald!

Schoonheidsinstituut Mieke Oyaert is al 25 jaar een begrip aan de Westkust. Het ligt in het schilderachtige Sint-Idesbald, dichtbij De Panne, Koksijde en Veurne en op enkele stappen van het Museum Paul Delvaux. U kunt er terecht voor alle schoonheidszorgen en wellness-behandelingen.
 
Naast de klassieke gelaatsverzorging, ontharing, manicure en pedicure, epilaties, massage, make-up en zonnebank biedt esthetiek Mieke Oyaert tal van relaxatie behandelingen volgens uw keuze. Bij esthetiek Mieke Oyaert worden de kwalitatieve verzorgingsproducten KLAPP, JEANNE GATINEAU en PHYTO 5 gebruikt.
 
Facelift was gisteren... ontdek vandaag de exclusieve EISZELLE gelaatsbehandeling bij esthetiek Mieke Oyaert!  Alle verzorgingen in het beautycenter zijn te verkrijgen als cadeaubon.

Toon meer
Toon minder

In samenwerking met