• Shoppen in koksijde

    VIP Member Card Kosijde BIj een reservatie in een van de koksijdse Hotels, dit via mail, telefoon of boekingsmodule ontvangt de klant een vipkaart. Met deze kaart kunnen bezoekers van Koksijde voordeliger aankopen bij aangesloten handelaars. De VIP Member Kaart is geldig vanaf datum van aankomst tot en met de vertrekdatum. TIP: Voor aankomst vergeet niet om de lijst van de deelnemende winkels en restaurants af te printen. We wensten jullie veel shoppingplezier in koksijde.

Hotel Lehouck

Ons hotel ligt op 50 meter van het mooie strand van koksijde en biedt 12 mooie en comfortabele kamers. Elk met televisie en badkamer voorzien van douche en toilet.

Hotel Soll Cress Koksijde ***

Nood aan wat ontspanning, rust en gezelligheid? Even onthaasten, of op adem komen? Geniet van de rust en de groene omgeving @ Soll Cress … ! U ontspant in een familiale sfeer, op 100 meter van de zee, en 800 meter van het centrum van Koksijde en St. Idesbald.

Hotel Hof Ter Duinen

Het driesterrenhotel Hof ter Duinen te Oostduinkerke biedt u een aangenaam verblijf met nieuwe wellnessruimte en gastronomie.

Apostroff Koksijde***

Langs deze weg wensen wij u van harte welkom op de officiële website van Hotel Apostroff te Koksijde. Vrijgevig met de meest moderne accommodatie, schenkt Hotel Apostroff zijn gasten -gezinnen, toeristen of zakenlui- een onvergetelijke herinnering aan een exquis verblijf aan de Westkust.

Hotel Carnac

In hartje koksijde-bad te midden van talrijke bezienswaardigheden zoals de ruïne van de middeleeuwse abdij vind u hotel Carnac.

In samenwerking met